Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 VA 2451: no VA bar in preview windows
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
2229 Posts

Posted - Jul 13 2022 :  11:36:21 AM  Show Profile  Reply with Quote
I think I have reported this long time ago, but not sure.

VS2017, C#

When I do a IDE find in files and single click on a result, the corresponding file opens in a preview window, but without the VA nav bar. Only after clicking into the editor window, or double clicking a search result, VA gets activated in this window.

As a side effect, there is limited coloring too.

Edited by - Uniwares on Jul 13 2022 11:48:59 AM

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
2229 Posts

Posted - Jul 13 2022 :  11:48:39 AM  Show Profile  Reply with Quote
Here are the differences in coloring in the preview window:

1) VA disabled



2) VA enabled, preview window opened with single click



3) VA enabled, preview window opened with double click or clicked into


Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17863 Posts

Posted - Jul 14 2022 :  12:08:11 PM  Show Profile  Reply with Quote
We don't try to show the VA navigation bar until a tab has focus, which is what is happening here. We are considering changing this, so that the navigation bar is drawn even when the tab doesn't have focus. I have added this situation to the case:

case=51359

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
2229 Posts

Posted - Jul 14 2022 :  12:46:36 PM  Show Profile  Reply with Quote
The nav bar isnt an actual problem since its not usable anyway until we are in the editor. What kinda call attention though is the incomplete coloring.
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17863 Posts

Posted - Jul 15 2022 :  10:03:40 AM  Show Profile  Reply with Quote
I had wondered why you had posted so many screen shots, but I didn't spot the difference at first. It looks like it is only local variables that aren't being coloured by VA in the preview tab, before you give it keyboard focus. That is really strange, I would not expect just one type of symbol not to be coloured.

I have put in a bug report for this, thank you for the screen shots, they helped quite a bit once I knew to hunt for a colouring problem:

case=148362

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2021 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000