Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Weird Nav Bar bug
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
1929 Posts

Posted - Nov 26 2019 :  03:50:08 AM  Show Profile  Reply with Quote
My VS2019 just restarted after adding a LinqToSql diagram (buggy stuff), and I worked a bit in the diagram window. After I closed the diagram window, the following showed up:




Then, after I clicked in the MainForm.cs window (no other window had focus), the VA dialog came up:




After confirming OK, all was fine again and the VS nav bar disappeared as expected.

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
16777 Posts

Posted - Nov 27 2019 :  08:34:30 AM  Show Profile  Reply with Quote
Was this a one off problem, or has it happened again?

I have now found the missing component to get VS2019 to show me the LinqToSql diagram page, and when closing it to return to a .cs file, it did take several seconds the first time for the IDE to finish closing the tab and drawing the code tab. But once the drawing had finished there was no problem with showing the VA context and definition bar.

So it seems the trigger is not as simple as just closing this diagram.

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
1929 Posts

Posted - Nov 27 2019 :  08:50:20 AM  Show Profile  Reply with Quote
Happened only once, after it happened I confirmed not showing the VS bar. Even turning it on again, didnt show the same effect anymore.
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
16777 Posts

Posted - Nov 28 2019 :  07:06:06 AM  Show Profile  Reply with Quote
Do you remember if you had seen this dialog box before? The box should only be shown once, assuming you tell VA to turn off the IDE navigation bar.

Still, I would have expected this dialog to have appeared just after first installing VA and starting to work in your code.

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

Uniwares
Tomato Guru

Portugal
1929 Posts

Posted - Nov 28 2019 :  07:48:52 AM  Show Profile  Reply with Quote
Not in this installation. It only came up after this situation. All points to an settings bug in VS2019.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000