Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 VA Find Reference Automatic Foreground colors bug
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DesertDragon
Junior Member

Russia
10 Posts

Posted - Nov 08 2019 :  11:21:47 AM  Show Profile  Reply with Quote
To reproduce the bug, set foreground color of "VA Find Reference" and "VA Find Reference (Modified)" to Automatic:



Then close Visual Studio, reopen it, open Tools-Options and cancel it. And you will see how reference foreground color changes to black. If you change them back to automatic color, the bug will not be reproduced until the next restart of Visual Studio.
I observe this bug for several years in all the latest Visual Assist version and Visual Studios from 2012 to 2019.
It is still here.





Edited by - DesertDragon on Nov 08 2019 11:25:37 AM

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17188 Posts

Posted - Nov 09 2019 :  12:37:54 PM  Show Profile  Reply with Quote
What are you trying to do here? By default, with only a background colour set, VA will apply Find References highlighting to your symbols in the editor by changing the background colour, but not changing the foreground colour. So your current symbol colours will still be shown while highlighting references.

If you were setting the foreground colour to a specific colour then this would make sense, but what are you trying to achieve by setting it to Automatic rather than Default?

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000