Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 snippet shortcut does not work
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

vjedlicka
Junior Member

21 Posts

Posted - Sep 06 2018 :  07:20:07 AM  Show Profile  Reply with Quote
I created a snipped with shortcut "ing".
Nothing happens when I type ing in the code.

updated: it works after VS restarted.




Edited by - vjedlicka on Sep 06 2018 08:37:51 AM

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17979 Posts

Posted - Sep 06 2018 :  10:01:01 AM  Show Profile  Reply with Quote
Thank you for the update, but I have no idea why the IDE restart was required before this started working. VA Snippet shortcuts should work as soon as you have accepted the VA Snippet editor dialog, and a restart is never normally required.

If something like this should come up again, can you please look and see if you have more than one instance of the IDE, of "devenv.exe" running? This should not matter, but I am wondering if somehow one process had a lock on the snippet files, and this was a factor. It's a rather random guess, but I am not sure what else might have happened here.

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2021 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000