Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Disable Database resets Colors
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

KeyC0de
Junior Member

10 Posts

Posted - Nov 04 2020 :  3:23:21 PM  Show Profile  Reply with Quote
Hello.
I have followed advice from here: https://docs.wholetomato.com/default.asp?W805
to disable Visual Assist database and solution interval and keep only Visual Assist intellisense.
However when I do this, all my Visual Studio colors (I don't use Visual Assist "Coloring and Attributes") are reset to default - the default blue theme. Is this a bug?
I can't stand the default colors. So I kept 'Disable Database' to False and I use visual assist intellisense.

Just letting you know.

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17027 Posts

Posted - Nov 05 2020 :  07:21:14 AM  Show Profile  Reply with Quote
Which IDE and version of VA are you using?

Using VS2019, I have just set:

VA Options -> Coloring and Attributes -> Enable Enhanced Syntax Coloring = OFF

IDE tools menu -> Options -> Text Editor -> C/C++ -> Advanced -> Disable Database = True

by the looks of it the only syntax colouring that is now active is comments, keywords and strings.

Changing the colours for these in the IDE options works as expected. If you are seeing the problem with other items, what items are you seeing the wrong colours for?

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

KeyC0de
Junior Member

10 Posts

Posted - Nov 10 2020 :  11:49:34 AM  Show Profile  Reply with Quote
I am using MSVS 2017 (15.9.28307.1000) Community and VA v10.9.2389.
I can't update VA at the moment since my 1year license has expired and I'm left with an older version.
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
17027 Posts

Posted - Nov 10 2020 :  1:21:14 PM  Show Profile  Reply with Quote
Using VS2017, VA 2389 with C++ code, and having turned Off IDE intellisense database, and also turned Off VA syntax highlighting, I am not having any problems adjusting the colours for the elements the IDE does still colour. This is my current, very random and colourful, display:



what colouring are you trying to apply? What, precisely, isn't working?

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000