Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 No hovering tooltips?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

KeyC0de
New Member

Greece
5 Posts

Posted - Feb 13 2020 :  6:19:35 PM  Show Profile  Reply with Quote
Hello.
I have bought VA. I am not sure if I have configured VA correctly as I don't see any hovering tooltips?

I have disabled Intellisense and I'm only using VA. That is the recommended thing to do right?

However Intellisense used to show tooltips when you hover over a symbol, VA doesn't show tooltips at all (eg the type of the variable, or the parameters of the function; and no other comments either).

I'm working on C++. Can someone help?
Thank you.

Edited by - KeyC0de on Feb 13 2020 6:21:40 PM

ChrisG
Whole Tomato Software

USA
185 Posts

Posted - Feb 13 2020 :  7:38:39 PM  Show Profile  Reply with Quote
Please navigate to the Visual Assist Options dialog, go to the Display tab, and enable "Show Quick Info tooltips for more symbols".

Are you able to see tooltips now?

It is recommended to disable IntelliSense in some cases, such as when working with the Unreal Engine. Since you have it off you can just leave it off though, if nothing else you gain some performance.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000