Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Unrecognized symbol error
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Cliffman
Starting Member

Korea
1 Posts

Posted - May 19 2023 :  11:28:55 PM  Show Profile  Reply with Quote







Occurs when turn off Visual Studio's default intellisence.
How do I fix it?

I use lastest version of visual studio 2022 and Unreal engine 5.2

Edited by - Cliffman on May 22 2023 07:56:50 AM

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
18755 Posts

Posted - May 22 2023 :  2:24:26 PM  Show Profile  Reply with Quote
Apologies for this. Despite knowing about these function calls, and colouring them correctly, for some reason VA is underlining them as mistyped symbols when working with Unreal Engine.

We knew about "CreateDefaultSubobject" having this problem, but "GetSubsystem" having the same problem is new information, so I have added this to the bug report. Hopefully another example function with this problem will help to explain what is going wrong:

case=119789

For now you can stop the underlining from happening by turning Off:

VA Options -> Underlining -> Underline unrecognized symbols using <colour>

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2023 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000