Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Font coloring not working in VS2015 preview
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

FitzyDog
Senior Member

25 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  07:54:57 AM  Show Profile  Reply with Quote
I can't change the class member colors etc using VA for the primary code views.

It works on VA find reference view, and the view that pops up when I hover over things.

Anyway the default coloring is unreadable, dark blue on black..can't read anything--

FitzyDog
Senior Member

25 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  08:04:20 AM  Show Profile  Reply with Quote
here is a picture to demonstrate

assuming this web form attached it. Hard to tell if it is actually working
Go to Top of Page

FitzyDog
Senior Member

25 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  08:06:43 AM  Show Profile  Reply with Quote


works?
Go to Top of Page

sean
Whole Tomato Software

USA
2817 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  11:50:53 AM  Show Profile  Reply with Quote
Do any VA* items appear in the Display Items list at Tools | Options | Environment | Fonts and Colors?

If not, then follow these steps:
- Exit all instances of VS2015.
- Open regedit.
- Navigate to HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\VisualStudio\\14.0\\FontAndColors\- Delete the "Cache" sub-key

Restart VS. Any improvement?
Go to Top of Page

FitzyDog
Senior Member

25 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  4:48:31 PM  Show Profile  Reply with Quote
Hey Sean, that appears to have fixed it!

Thank you!
Go to Top of Page

FitzyDog
Senior Member

25 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  4:51:29 PM  Show Profile  Reply with Quote
ah I should clarify..

yes I see a few VA options in
Tools | Options | Environment | Fonts and Colors

but I had set the colors I wanted using VA's own Font and Colors dialog

I deleted the Cache sub directory, that fixed it for me
Go to Top of Page

sean
Whole Tomato Software

USA
2817 Posts

Posted - Nov 14 2014 :  11:55:23 PM  Show Profile  Reply with Quote
Glad that it is fixed.

Do you know if the VA items were in the Fonts and Colors page before you deleted the cache sub-key?
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
© 2021 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000