Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 classview doubleclick doesnt work
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

aschulz
Junior Member

Germany
10 Posts

Posted - Sep 08 2005 :  08:16:45 AM  Show Profile
Hello together,

if i double-click to a item in the classview, nothing happens...

if i open the context menu on the same item in the classview, and proceed "Go to Declaration", the correct action occured...

if i disable the addin in the addin-manager, the doubleclick works correctly.


Microsoft Visual C++ .NET 69586-335-0000007-18339
Microsoft Visual Studio .NET 2003 Hotfix (KB823457)
Visual Assist X
VA_X.dll file version 10.1.1418.0 built 2005.06.24
Licensed to:
VA X: aschulz@symbioware.de (1-user license) Support ends 2006.07.06
VA.NET 7.1: Andreas@Schulz.com (1-user license)
VAOpsWin.dll version 1.2.0.4
DevEnv.exe version 7.10.3077.0
msenv.dll version 7.10.3077.0
Font: Courier New 13(Pixels)
Comctl32.dll version 6.0.2900.2180
WindowsNT 5.1 Build 2600 Service Pack 2
Single processor

Platform: Win32
Stable Includes:
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\include;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\atlmfc\\include;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\PlatformSDK\\include\\prerelease;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\PlatformSDK\\include;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\SDK\\v1.1\\include;
D:\\development\\Env\\include;
D:\\development\\WTL71\\include;
C:\\Programme\\Gemeinsame Dateien\\System\\ado;
D:\\Daten\\Office\\Office11;
C:\\INCLUDE;
D:\\development\\env\\debug;
D:\\development\\env\\release;
c:\\Programme\\Gemeinsame Dateien\\System\\msMapi\\1031;
R:\\srvport\\cpp\\source\\tf01103\\include;
C:\\Programme\\Gemeinsame Dateien\\Microsoft Shared\\OFFICE11;
C:\\Programme\\Gemeinsame Dateien\\Designer;
C:\\Programme\\Gemeinsame Dateien\\Microsoft Shared\\VBA\\VBA6;
C:\\Programme\\IBM\\WebSphere MQ\\Tools\\c\\include;
C:\\Programme\\IBM\\WebSphere MQ\\Tools\\cplus\\include;

Library Includes:
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\atlmfc\\src\\mfc;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\atlmfc\\src\\atl;
C:\\Programme\\Microsoft Visual Studio .NET 2003\\Vc7\\crt\\src;
D:\\development\\Env\\src;

Other Includes:



Andreas Schulz
MCSD

AdyR
Ketchup Master

United Kingdom
75 Posts

Posted - Sep 08 2005 :  3:59:11 PM  Show Profile
I have noticed something similar when double clicking on the tooltip that appears in the tree. E.g I put the mouse over the entry and the tooltip shows the full line. Then when I double click I just get a lot of flickering. If I double click on the Icon to the left of the tip then it works properly.

Ady
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
15905 Posts

Posted - Sep 08 2005 :  6:12:09 PM  Show Profile
what happens if you use the keyboard, up and down to select the item and enter to go to it?

does this happen in multiple projects, or only in one?
are any other addin's installed?

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

aschulz
Junior Member

Germany
10 Posts

Posted - Sep 09 2005 :  02:12:50 AM  Show Profile
Hello feline,

if i use the keyboard, it works (and no tooltip is shown...)
(but it-?s tricky to set the focus using the mouse to the treectrl... ==:| whooo)

i can verify the discoveries from AdyR.
If i can prevent the tooltip, then the click works. {e.g. if i use the keyboard or i double click to the blue lock symbol from sourcesafe (but the membertype symbol creates the tooltip)}

please rescue us...



Andreas Schulz
MCSD
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
15905 Posts

Posted - Sep 10 2005 :  1:52:43 PM  Show Profile
reading AdyR's description i was able to reproduce this problem. unfortunately i get exactly the same effect if i load VS 2003 without VA (using the add-in manager to stop VA loading), so this is not a VA problem.

have you tried using the keyboard shortcut to place focus into the class view? it is listed as CTRL-SHIFT-C (view menu -> class view). for me this places keyboard focus into the tree view.

personally i never use the class view, finding a combination of OFIW, FSIW and VAView does what i want very well. have you looked into the class view component of VAView?

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

ljh131
New Member

Korea
2 Posts

Posted - Dec 10 2005 :  01:08:28 AM  Show Profile
i found solution. but i think it's va problem.
during install va1418, va copy 'devenv.exe.manifest' file to vs2003 'ide' folder.
to solve the problem, delete or rename this file. of course, va operate well.
Go to Top of Page

support
Whole Tomato Software

5566 Posts

Posted - Dec 10 2005 :  10:44:22 AM  Show Profile
Your solution is correct.

Later builds of VA X do not install devenv.exe.manifest for VS.NET.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000