Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
User name:
Password:
Save Password
Forgot your password?

 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Bug: Autotext starting with #
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Mattias Welander
New Member

Sweden
3 Posts

Posted - Nov 25 2005 :  08:54:30 AM  Show Profile
I have long used the following Autotext definition (or rather the corresponding pre-1433 definition) for C++ with Visual Assist:

#w:
#pragma warning(disable:$end$)
#w:
#pragma warning(default:$end$)

Today I upgraded from build 1418 to 1433, and it stopped working properly.

If I type <#><w>, no Autotext shows up in Suggestions. However, if I rather type <#><w><backspace>, it does show up properly.

If I change the Autotext definition to _w instead of #w, it works as expected. I have confirmed that the problem exists in a new C++ project with an empty .cpp file.

----
VA_X.dll file version 10.2.1433.0 built 2005.11.23
Visual Studio 2003, English
No additional Add-ins.

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
15980 Posts

Posted - Nov 29 2005 :  5:26:19 PM  Show Profile
confirmed. something very strange is going on here. using only one of these i get the same problem, just as you describe it. yet if i change the shortcut to be "#a" then it works correctly.

case=900

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

Mattias Welander
New Member

Sweden
3 Posts

Posted - Nov 30 2005 :  01:56:11 AM  Show Profile
You are correct, changing one to #a does indeed work (I'm now on 1434). Strangely enough, changing it to, say, #b does not work.

I don't know if this will help pinpointing the problem, but I also have one Autotext definition linked to #onc, for which I have to type <#><o><n><c><backspace><backspace><backspace> for it to show up.
Go to Top of Page

feline
Whole Tomato Software

United Kingdom
15980 Posts

Posted - Nov 30 2005 :  5:18:30 PM  Show Profile
i can reproduce this problem with "#onc", which i have added to the case.

this does not make any sense to me, but hopefully it will make sense to the developers when they find the relevant code.

zen is the art of being at one with the two'ness
Go to Top of Page

support
Whole Tomato Software

5566 Posts

Posted - Dec 09 2005 :  1:38:02 PM  Show Profile
Fixed in 1435.
Go to Top of Page

Mattias Welander
New Member

Sweden
3 Posts

Posted - Dec 12 2005 :  02:38:46 AM  Show Profile
I can confirm that it works as expected now.

I very much appreciate your help. Thank you!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000