Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 Extra 'a' character appended to code generation

You must be registered to post a reply.
Click here to register.

Screensize:
UserName:
Password:
Format: BoldItalicizeUnderlineStrikethrough Align leftCenterAlign right Insert horizontal ruleUpload and insert imageInsert hyperlinkInsert email addressInsert codeInsert quoted textInsert listInsert Emoji
   
Message:

Forum code is on.
Html is off.

 
Check to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
riandrake Posted - May 07 2019 : 3:05:10 PM
After build 2331, whenever I use the quick refactor menu to create/move implementation, Visual Assist has started adding an extra 'a' character after the generated code.

I am using Visual Studio 2019 and ViEmu, but I'm pretty sure the issue still occurs if I disable ViEmu.
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
riandrake Posted - Jul 12 2019 : 6:27:14 PM
Awesome, looking forward to it!

Thanks for the help :)
sean Posted - Jul 12 2019 : 3:16:26 PM
case=140155 is fixed in build 2341
https://support.wholetomato.com/default.asp?W404#2341
feline Posted - May 10 2019 : 07:24:42 AM
I forgot to mention, the last build of VA I found without this problem is VA 2318.0, so if want to keep using ViEmu with VA, rolling back to this version for now is worth considering. You can download older versions of VA from this page:

https://support.wholetomato.com/default.asp?W404#2318
riandrake Posted - May 08 2019 : 4:28:16 PM
Thank you!
feline Posted - May 08 2019 : 11:40:39 AM
I have put in a bug report for this, since it only happens with the last couple of builds of VA:

case=140155
feline Posted - May 08 2019 : 08:18:18 AM
Confirmed, but also, this happens in VS2017 and VS2019, but does not happen with an older version of VA. I am narrowing down when the change happened now, in case it is something we can address at our end.
riandrake Posted - May 07 2019 : 6:02:34 PM
Ah man, yeah I tried again. It stops happening when ViEmu is disabled. Bummer :/
feline Posted - May 07 2019 : 4:10:39 PM
Can you please load the VA Snippet editor, via:

VA Options -> Suggestions -> Edit VA Snippets (button)

and set the "Type" pull down list to "Refactoring". This will show you the VA refactoring snippets that are used when you trigger these refactoring commands. Can you please select "Create Implementation" and see if there is an extra letter 'a' at the end?

Can you just double check that disabling ViEmu has no effect? From memory 'a' is an append command in Vi, so it would sort of make sense for this to appear for some reason.

© 2019 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000