Whole Tomato Software Forums
Whole Tomato Software Forums
Main Site | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Visual Assist
 Technical Support
 JavaScript Project not loading

You must be registered to post a reply.
Click here to register.

Screensize:
UserName:
Password:
Format: BoldItalicizeUnderlineStrikethrough Align leftCenterAlign right Insert horizontal ruleUpload and insert imageInsert hyperlinkInsert email addressInsert codeInsert quoted textInsert listInsert Emoji
   
Message:

Forum code is on.
Html is off.

 
Check to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
azur Posted - Aug 17 2016 : 03:49:25 AM
If I want to load a JavaScript-Project in Visual Studio Enterprise 2015 the Application hang.

I can workaround like this:
1.) load some C++-Project
2.) disable VA
3.) load a JavaScript-Project

If I close the Visual Studio I have repeat the Steps 1-3 because the VA is automatically enabled during Visual Studio-Startup

Here are the Version-Informations:
* Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 Version 14.0.25425.01 Update 3
* VA_X.dll file version 10.9.2108.0 built 2016.08.01

4   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
sean Posted - Sep 17 2016 : 2:49:24 PM
This ended up being case=99166.
case=99166 is fixed in build 2112.
ChrisG Posted - Aug 18 2016 : 06:49:13 AM
I'm happy to help.

What other plugins do you have installed besides Visual Assist? If you have several, the easiest way to get a list of them is to use (Help | About Microsoft Visual Studio | Copy Info).

Would you mind collecting a mini-dump of the hang?

The entire process is described here:
https://support.wholetomato.com/default.asp?W303

You can submit the dump using the following form:
http://wholetomato.com/support/contact.asp

Please put TOPIC_ID=12731 somewhere in the subject. The form can handle large files.
azur Posted - Aug 18 2016 : 03:36:19 AM
Hallo Chris,

* What happens if you re-enable Visual Assist after successfully opening the JavaScript project?
--> everthing in the JavaScript-Project works fine

* If you disable Visual Assist in the (Tools | Extensions and Updates) menu, can you open JavaScript projects normally?
--> Yes. No problem.

* Can you reproduce the issue when opening a new default WinJS App?
--> Yes. It's the same behaviour.

* How long has this been happening that you can remember (was it updating Visual Assist, for example)?
--> Can't say. I use the JavaScript-Projects in VS since 2 months. But I can tell that the same issue was (for me) in the previous VA-Version

Here are, maybe, a hint for you: During JS-Project loading the statusbar say "VA: Loading system symbols...". In the two DropList's below the File-Tabs (Container and Methodes - came from VS) I can read "(refreshing...)".
If I loaded the JS-Project and reenable Visual Assist some times the two DropList's from VA are identically with the two from VS. After hovering with the mouse over the VA-DropList's the are changing to the real VA-DropLists.

Thank you for working on this issue, Axel
ChrisG Posted - Aug 17 2016 : 10:53:52 AM
Hello Azur,

I'm sorry you are having this issue. I have a few questions if you don't mind.

- What happens if you re-enable Visual Assist after successfully opening the JavaScript project?

- If you disable Visual Assist in the (Tools | Extensions and Updates) menu, can you open JavaScript projects normally?

- Can you reproduce the issue when opening a new default WinJS App?

- How long has this been happening that you can remember (was it updating Visual Assist, for example)?

© 2021 Whole Tomato Software, LLC Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000